Om oss

Ett serviceföretag som ger dig tid att leva

Vi är ett serviceföretag som arbetar med hälsa och välmående. En del av detta är att få ordning på vardagen, det så kallade livspusslet, och där ingår givetvis hemstädning, fönsterputsning med mera.

För att verkligen kunna påverka hur människor mår måste de hjälpas med tid och avlastning.  I de resonemanget föddes vår tanke om hemservice . I vår strävan att öka våra kunders välbefinnande återkommer ständigt begreppet “ont om tid”. Vi vill ge dig tid att ta hand om dig själv helt enkelt.

Vi är ett erfaret tjänsteföretag som du kan lita på när det gäller flyttstädning. Vi bokstavligen garanterar att städningen blir korrekt utförd och att både du och den nya hyresgästen/ägaren blir nöjd med resultatet. Om det mot förmodan skulle uppstå problem rättar vi till dem snarast. Det betyder att du som kund hos oss kan släppa flyttstädningen helt och lägga all din tid och energi på den nya bostaden.

Att anlita oss är tryggt i flera bemärkelser. Vi har en ansvarsförsäkring som täcker skada på egendom eller person upp till 10 Mkr. Självfallet har vi också gott om referenser som vi gärna delar med oss av på förfrågan. Vi är även ISO-certifierade för miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Miljömedveten städfirma

När vi städar använder vi oss av miljömärkta och skonsamma produkter då vi vet att de är bättre för miljön och gör ett minst lika bra - i många fall bättre - jobb än starka kemiska produkter. De är även bättre för dig, efterkommande boende och våra anställda.

städfirma i Örebro

Flyttstädning sköts bäst av proffs. Var säker på att flyttstädningen blir godkänd